Primii. Un baietel din Constanta si o fetita din Sibiu au venit pe lume la cateva minute dupa intrarea in noul an La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, primul nascut al anului 2008 este un baietel. Micutul s-a nascut la ora unu si se va
Primii. Un baietel din Constanta si o fetita din Sibiu au venit pe lume la cateva minute dupa intrarea in noul an La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, primul nascut al anului 2008 este un baietel. Micutul s-a nascut la ora unu si se va numi Cristian. Doctorii l-au notat la nastere cu 9, avand o greutate de 2,700 grame si 48 de centimetri lungime. Mama bebelusului, Nicoleta Trantu, care a nascut pe cale normala, a declarat ca este cel de-al doilea copil pe care-l are, primul fiind o fetita de cinci ani. "Este cel mai frumos cadou de Anul Nou, deoarece atat eu cat si sotul meu ne doream foarte mult o "pereche" pentru fetita pe care o avem. Sper sa fie sanatos si norocos, mai ales ca este primul copil din Constanta nascut in noul an", a mai spus proaspata mamica. La scurt timp dupa nasterea lui Cristian, la Maternitatea din Constanta au mai venit pe lume alti patru copii, doi baieti si doua fetite. Cadrele medicale spun ca toti bebelusii sunt sanatosi si, in cateva zile, vor putea parasi spitalul. Patru flacai si patru strengarite la Focsani In prima zi a lui 2008 au venit pe lume, la Maternitatea din Focsani, opt bebelusi. Primul dintre nou-nascutii din orasul de pe Milcov este tot un baiat care cantareste trei kilograme si a vazut lumina zilei in jurul orei trei dimineata. Tot pe 1 ianuarie s-au mai nascut la Focsani trei baieti si patru fetite. La Maternitatea din Sibiu, prima pe anul 2008 a fost o fetita de 3,2 kilograme. Micuta a venit pe lume chiar in prima ora a anului. Potrivit medicilor, aceasta este perfect sanatoasa, primind la nastere nota 9. Alti trei copii au adus bucurie in sufletele parintilor, in seara de Revelion. La Cluj, anul nou-nascutilor a inceput mai tarziu, in jurul orei cinci dimineata, cand a fost adusa pe lume o fetita. In total, in prima zi a anului s-au nascut in Cluj-Napoca sapte bebelusi. Statisticile oficiale arata ca, in toate cele 12 luni ale lui 2007, la maternitatile clujene au fost adusi pe lume 5.000 de prunci. (Departamentul CORESPONDENTI)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.