Arpad Dobre Firmele de asigurari auto incearca sa atraga noi clienti pentru RCA, oferindu-le in plus diverse reduceri si servicii gratuite. Conform statisticii, majoritatea politelor RCA expira la sfarsitul anului sau isi incheie valabilitatea in ia
Arpad Dobre Firmele de asigurari auto incearca sa atraga noi clienti pentru RCA, oferindu-le in plus diverse reduceri si servicii gratuite. Conform statisticii, majoritatea politelor RCA expira la sfarsitul anului sau isi incheie valabilitatea in ianuarie. Practic, iarna se intocmesc actele pentru circa 65% din asigurarile de raspundere civila auto, iar companiile se asteapta la prime brute subscrise totalizand circa 450 milioane de euro din vanzarea RCA. Drept urmare, nu-i de mirare ca oricare dintre firmele de asigurari vrea sa-si ia o "felie" cat mai mare din piata RCA, oferind potentialilor clienti diverse bonusuri. Momeli pentru clienti Soferii care aleg polita RCA de la Generali pe un an beneficiaza de tractarea gratuita a autovehiculului, pe o distanta de maximum 100 km (tur/retur). Asirom ofera tarife speciale pentru clientii fideli, oferind reduceri de pana la 210 lei. Clientii Clal Romania vor primi unul sau doua bonuri de carburant (in valoare de 100 de lei), plus reducere de 15% la CASCO sau la asigurarea locuintei. Asitrans ofera posibilitatea achitarii RCA in rate. Polita pe un an poate fi achitata in patru rate, iar pe jumatate de an, in doua rate. Companii autorizate In prezent pot incheia aigurari RCA societatile: Allianz-Tiriac Asigurari, Asiban, Asirom, Astra, BCR Asigurari, BT Asigurari, Generali Romania, Omniasig, Unita, Ardaf, ABC Asigurari-Reasigurari, Asitrans, Interamerican, OTP Garancia Asigurari, Clal Romania si Carpatica Asig.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.