Ramona Maier a devenit liderul clasamentului golgheterilor din grupele Ligii Campionilor, dupa ce a marcat 16 goluri in partida castigata de Oltchim Ramnicu-Valcea cu Viborg, scor 31-29. Maier este urmata in topul marcatoarelor din Liga de Gorbitz, d
Ramona Maier a devenit liderul clasamentului golgheterilor din grupele Ligii Campionilor, dupa ce a marcat 16 goluri in partida castigata de Oltchim Ramnicu-Valcea cu Viborg, scor 31-29. Maier este urmata in topul marcatoarelor din Liga de Gorbitz, de la Eto Gyori (39 de goluri), si Toth, de la Hypo Viena (37 de goluri). Romanca a mai stabilit o performanta in meciul cu Viborg, reusind cele mai multe goluri realizate de o jucatoare intr-o partida din actuala editie a Ligii Campionilor. "Ramona este profesionista lotului. Este cea mai constanta jucatoare, intotdeauna a avut un coeficient pozitiv", a declarat antrenorul valcencelor, Gheorghe Tadici. Pentru reusita ei, Jurnalul National o declara pe Ramona Maier "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.