Numarul de roviniete pus la dispozitia cetatenilor la sfarsitul lui 2007 a fost suplimentat la data de 28 decembrie. Potrivit unui anunt remis de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania celor 275.000 de roviniete li s-au ada
Numarul de roviniete pus la dispozitia cetatenilor la sfarsitul lui 2007 a fost suplimentat la data de 28 decembrie. Potrivit unui anunt remis de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania celor 275.000 de roviniete li s-au adaugat inca 195.000.
Astfel cele 470 de mii de autocolante au fost repartizate in Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta la centrele OMV, ROMPETROL, PETROM SA, MOL, dar si la Posta Romana. Conform aceluiasi document "distributia in teritoriu a unor noi cantitati de roviniete va continua si in perioada urmatoare astfel incat, in cel mai scurt timp posibil, utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania sa poata achizitiona rovinieta din absolut toate punctele de distributie autorizate".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.