Actrita si cantareata Liza Minnelli, in varsta de 61 de ani,  isi va relua turneul dupa ce, luna trecuta, s-a prabusit pe scena, in timpul unui concert sustinut in Suedia, informeaza site-ul bbc.co.uk. Conform declaratiilor avocatului actr
Actrita si cantareata Liza Minnelli, in varsta de 61 de ani,  isi va relua turneul dupa ce, luna trecuta, s-a prabusit pe scena, in timpul unui concert sustinut in Suedia, informeaza site-ul bbc.co.uk. Conform declaratiilor avocatului actritei, Allen Arrow, aceasta se pregateste pentru concertul din Statele Unite, de la 12 ianuarie, si se simte bine. "A fost foarte bolnava", a mai declarat Arrow, care a refuzat sa faca publice cauzele caderii Lizei Minnelli in timpul concertului din Suedia. Liza Minnelli, castigatoare a unui Premiu Oscar in 1972 pentru prestatia sa in filmul "Cabaret", va reaparea pe scena in Providence (Rhode Island, SUA).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.