Incident. O fetita de cinci ani si trei adulti au ajuns cu arsuri grave la spital, dupa ce blocul in care locuiau a explodat, in dimineata primei zile a anului Cateva familii din Medias, judetul Sibiu, au fost trezite in dimineata de dupa Revelion d
Incident. O fetita de cinci ani si trei adulti au ajuns cu arsuri grave la spital, dupa ce blocul in care locuiau a explodat, in dimineata primei zile a anului Cateva familii din Medias, judetul Sibiu, au fost trezite in dimineata de dupa Revelion de o bubuitura puternica, care a spart aproape toate geamurile blocului in care locuiau. Deflagratia s-a produs din cauza unei acumulari de gaze la etajul al doilea al imobilului si s-a soldat cu patru victime si 14 apartamente avariate. Potrivit specialistilor, explozia s-a petrecut din cauza unei improvizatii la instalatia de gaz. In momentul petrecerii incidentului, in apartament erau patru persoane. Un barbat de 28 de ani si fetita lui de 5 ani au fost transportati de urgenta la spitalul din Sibiu, cu arsuri de gradul 2, starea lor fiind acum stabila. Alte doua femei de 71, respectiv de 78 de ani, sunt internate la Medias.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.