Viata fostului dictator rus Iosif Visarionovich Stalin este pusa sub lupa de scenaristii si regizorii studiourilor Miramax. Cercetarile istorice sunt realizate sub comanda britanicului Simon Sebag Montefiore iar candidat pentru rolul principal in ace
Viata fostului dictator rus Iosif Visarionovich Stalin este pusa sub lupa de scenaristii si regizorii studiourilor Miramax. Cercetarile istorice sunt realizate sub comanda britanicului Simon Sebag Montefiore iar candidat pentru rolul principal in aceasta ecranizare este Johnny Depp. NOUL STALIN. Cunoscutul actor american va interpreta rolul lui Stalin doar in cazul in care pelicula nu va fi realizata in limba gruzina. Istoricul Simon Sebag Montefiore, care si-a consacrat sapte ani din viata pentru a studia tineretea lui Stalin, a semnat deja contractul cu studioul Miramax. La acest film vor lucra producatorul Alison Owen si scenaristul John Hodge. Pentru cercetarile sale Montefiore a citit mii de scrisori, a vizitat arhivele rusesti si a discutat cu contemporanii lui Stalin. De exemplu el a discutat inclusiv cu o femeie de 109 ani care a participat la prima nunta a lui Stalin, in 1906.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.