Ne-a enervat colegul de sprit al lui Tom Jones, inegalabilul Marean Vanghelie, care nici pana ieri la pranz nu catadicsise sa miste ceva in sectorul care l-a facut celebru.Ne enerveaza ca a inceput sa ne cam lipseasca Mioara Mantale. Si dorul ne maci
Ne-a enervat colegul de sprit al lui Tom Jones, inegalabilul Marean Vanghelie, care nici pana ieri la pranz nu catadicsise sa miste ceva in sectorul care l-a facut celebru.Ne enerveaza ca a inceput sa ne cam lipseasca Mioara Mantale. Si dorul ne macina cel mai tare cand ning astia mai tare la televizor. Si fiindca veni vorba despre televizor, e de-a dreptul enervant sa vezi pe mai toate posturile imagini cu nameti si transmisii in direct din zapada. Mai lasati-ne, baieti, sa ne mai tihneasca caltabosii. Parca e prima oara cand ninge in Romania! Zici ca in tara noastra nu se mai intampla altceva decat sa ninga! Ne enerveaza ca nici nu s-a incheiat bine vacanta de Craciun, ca agentiile de turism vin deja cu oferte pentru Ziua Indragostitilor si Pasti. Si culmea, lumea a inceput deja sa cumpere bilete! Ne-a scos din sarite obraznicia viceprimarului Razvan Murgeanu, care ne-a anuntat la teveu ca firmele de salubrizare n-au scos decat ceva mai putin de jumatate din parcul de masini la deszapezit ca sa nu incurce circulatia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.