GREY SE INTOARCE LA TVR. TVR1 va difuza si in acest an serialul "Anatomia lui Grey" (foto), dupa ce Consiliul de Ad­mi­nistratie al SRTv a decis achi­zi­ti­o­narea a 47 de episoade noi
GREY SE INTOARCE LA TVR. TVR1 va difuza si in acest an serialul "Anatomia lui Grey" (foto), dupa ce Consiliul de Ad­mi­nistratie al SRTv a decis achi­zi­ti­o­narea a 47 de episoade noi din serialul american de la compania Disney-Buena Vista.Si pentru emisiunea "Danutz SRL" televizi­u­nea publica a prelungit contractul cu firma Mondofilm pana la 30 iu­nie 2008. Potrivit SRTv, filmul nu este inca prezent in grila TVR1, insa va intra probabil in prima par­te a anului. (A.V.)  MUZEE.In anul 2007, marile muzee madrilene au inregistrat un numar-record de vizitatori, dar si o crestere considerabila comparativ cu anul trecut. Potrivit statistici­lor, Muzeul Prado a fost vizitat in acest an de 2,65 de milioane de vi­zi­tatori, cu 23% mai mult deca in 2006. Muzeul privat Thyssen-Bor­nemisza a cunoscut si el o crestere a vizitatorilor de 33 de procente, numarul ridicat de vizitatori da­to­randu-se si expozitiei consacrate ultimelor peisaje pictate de Van Gogh. Un alt muzeu care a inregistart cresterea masiva a publicului a fost Reina Sofia, unde se afla celebra Guernica, pictata de Pablo Picasso. (Gabriela Boeriu)   VANZARE. Canalul american de televiziune The Weather Channel va fi scos spre vanzare, putand fi preluat contra sumei de cinci miliarde de dolari, a anun­tat New York Times, citand surse avizate, informeaza Reuters. Companiile de media, precum NBV, o divizie a General Electric Co, News Corp si Comcast Corp, sunt interesate de preluarea The Weather Channel, detinut de o companie privata cu sediul in Norfolk,Virginia, Landmark Communications, ce detine ziarele locale si alte active media. JPMorgan Chase ofera consultanta firmei Landmark in ceea ce priveste vanzarea The Weather Channel, in timp ce Lehman Brothers ofera consultanta pentru vanzarea celorlalte active media. (C.S.)   SONDAJ. Matt Damon a fost desemnat cel mai talentat actor de la Hollywood din 2007, pentru rolurile din filmele "Ultimatumul lui Bourne" si "Oceana€™s Thirteen", in timp ce Eddie Murphy este cel mai slab interpret, potrivit sondajului realizat de AOL Moviefone, informeaza Mediafax. Murphy a fost desemnat cel mai slab actor in 2007 pentru prestatia sa din filmul "Norbit", in care a interpretat trei personaje, inclusiv o femeie obeza. Titlul de cel mai bun duo de pe marile ecrane a fost castigat de Shia LeBeouf, cea mai buna actrita debutanta, impreuna cu Megan Fox, pentru aparitia din "Transformers". (R.V.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.