Oraselul Copiilor din Focsani, situat la cativa pasi de piata Unirii, locul unde a avut loc petrecerea in aer liber organizata de CJ Vrancea la trecerea dintre ani, a fost vandalizat de persoane ramase neidentificate. Ornamentele si figurinele au fo
Oraselul Copiilor din Focsani, situat la cativa pasi de piata Unirii, locul unde a avut loc petrecerea in aer liber organizata de CJ Vrancea la trecerea dintre ani, a fost vandalizat de persoane ramase neidentificate. Ornamentele si figurinele au fost distruse, piticii furati, iar capul pruncului Iisus din grupul statuar ce reprezinta Nasterea Mantuitorului a fost spart. Potrivit politiei, actele de vandalism au avut loc imediat dupa intrarea in 2008, in timpul focului de artificii. Inspectoratul de Politie Judetean Vrancea a declansat o ancheta pentru a-i depista pe cei care se fac vinovati de distrugerea statuilor din Oraselul Copiilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.