Oltchim Rm. Valcea a castigat grupa D a Ligii Campionilor, dupa ce a invins miercuri seara, in deplasare, echipa daneza Viborg HK, cu scorul de 31-29 (20-16), in etapa a 5-a a competitiei. In grupele Champions League, Oltchim Rm. Valcea nu a pierdut
Oltchim Rm. Valcea a castigat grupa D a Ligii Campionilor, dupa ce a invins miercuri seara, in deplasare, echipa daneza Viborg HK, cu scorul de 31-29 (20-16), in etapa a 5-a a competitiei. In grupele Champions League, Oltchim Rm. Valcea nu a pierdut niciuna dintre cele cinci partide disputate. Oltchim mai are de disputat un singur meci din aceasta grupa, cu Buducnost, in deplasare, la 11 ianuarie, ora 21:00, dar va merge in Muntenegru intr-o simpla excursie. RECITAL. Golurile echipei Oltchim au fost inscrise de R. Maier-16, Nechita-6, Luca, Manea si Meirosu-cate2, Lecusanu, Vadineanu si Gheorghe-cate unul. Prima repriza a fost dominata de elevele lui Gheorghe Tadici, care, pe extreme au fost foarte precise, prin Ramona Maier si Adriana Nechita. Cea mai mare diferenta de scor s-a inregistrat in min.18 (14-7). Gazdele au sperat pe finalul primei parti intr-o revenire miraculoasa, dupa ce au profitat de neatentia romancelor din faza de atac si au finalizat contraatacurile taioase declansate. Diferenta de doar 2 goluri (17-15 min.27 si 18-16 min.28 ) au fost simple iluzii, Steluta Luca stabilind scorul la pauza prin doua reusite consecutive (20-16). Partea secunda a stat sub semnul secetei, ambele combatante reusind contraperformanta de a nu inscrie timp de 14 minute (8-Viborgul, 6-Oltchimul). Tabela a aratat din nou egalitatea cu numai 7 minute inaintea finalului (26-26, gol Rikke Skov). Victoria campioanei Romaniei a fost insa obtinuta pe baza unui plus de luciditate. De precizat ca antrenorul Gheorghe Tadici a lasat pe tusa cateva jucatoare de baza (Hutupan, Galca, Bese), preferand sa le odihneasca in perspectiva viitoarelor jocuri. Golurile echipei Oltchim au fost inscrise de R. Maier-16, Nechita-6, Luca, Manea si Meirosu-cate2, Lecusanu, Vadineanu si Gheorghe-cate unul. Clasament Grupa D: 1. Oltchim-10p; 2. Viborg-5p; 3. Buducnost-3p; 4. Ferencvaros-0p.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.