Nonconformista vedeta a fost protagonista unui incident pe cat de amuzant, pe atat de iritant pentru organizatorii unui eveniment care a avut loc, in urma cu o luna, la studiourile de filmare din Buftea. Infometata dupa o sedinta de pregatire de pe
Nonconformista vedeta a fost protagonista unui incident pe cat de amuzant, pe atat de iritant pentru organizatorii unui eveniment care a avut loc, in urma cu o luna, la studiourile de filmare din Buftea. Infometata dupa o sedinta de pregatire de pe finalul de sezon de la "Dansez pentru tine", cantareata, echipata in trening, a dat iama in bufetul suedez pregatit pentru aproximativ 50 de oameni de afaceri, aflati intr-o vizita pe platourile Mediapro, in timpul careia ghid le-a fost Cabral. Fara sa intrebe pe nimeni, blonda s-a strecurat printre mese si a ciugulit din pateurile cu branza si salata de cruditati. Cu toate ca, la un moment dat, o femeie i-a atras atentia ca mancarea nu este pentru ea, Delia a continuat sa se infrupte, fara jena, din sortimentele puse pe farfurii. Cantaretei i s-a alaturat, pe parcursul mesei, si Catalin Maruta, care filma intr-un studio alaturat pentru emisiunea "Happy Hour". Prezentatorul i-a urmat exemplul si a infulecat la randul lui cateva pateuri cu branza.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.