Greuceni. Patronul lui Sheriff Tiraspol, Marius Vizer si fratii Viorel si George Paunescu sunt variantele de salvare Viorel si George Paunescu vor construi un mall in Arad in urmatoarea perioada, iar fanii echipei UTA si-au pus sperantele in cei doi
Greuceni. Patronul lui Sheriff Tiraspol, Marius Vizer si fratii Viorel si George Paunescu sunt variantele de salvare Viorel si George Paunescu vor construi un mall in Arad in urmatoarea perioada, iar fanii echipei UTA si-au pus sperantele in cei doi oameni de afaceri, care ar putea prelua clubul. Numai ca acestia nu sunt, deocamdata, interesati de o echipa de fotbal care in ultimii ani nu a obtinut nicio performanta notabila. Apropiati ai clubului au incercat si la Marius Vizer, insa acesta mai sustine doua echipe, Liberty Salonta si Sopron. Singurul care si-a exprimat deschis dorinta de a prelua o echipa din Romania este Victor Gusan, bossul de la Sheriff Tiraspol. Primul pas a fost clementa asupra unei mai vechi datorii a clubului pentru portarul Sebastian Hutan. Gusan a declarat ca nu are nevoie urgenta de banii respectivi si ca mai poate astepta pana se gaseste cineva sa achite datoria. Mai mult, acesta a specificat si ca "UTA e o echipa frumoasa si deja am o afinitate pentru ea". Gusan nu este, insa, bine vazut in Arad, mai ales de catre edili, acesta fiind considerat cap al mafiei din Moldova. Ultimul zvon a aparut chiar inainte de Revelion. Este vorba despre o asociere a clubului fanion al Aradului cu Astra Vagoane Marfa, insa nici Paul Cazan, nici Traian Constantin Igas (presedinte de onoare al "Batranei Doamne") nu cred intr-o astfel de varianta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.