Departe de a avea o aparitie sumara, in cateva imagini de familie alese, copiii candidatilor la alegerile prezidentiale americane din 2008 sunt omniprezenti in campanie. Unii participa chiar activ, cu ajutorul blogurilor si al site-urilor video, rel
Departe de a avea o aparitie sumara, in cateva imagini de familie alese, copiii candidatilor la alegerile prezidentiale americane din 2008 sunt omniprezenti in campanie. Unii participa chiar activ, cu ajutorul blogurilor si al site-urilor video, relateaza AFP. Cei sapte candidati republicani si cei opt candidati democrati au impreuna zeci de copii ale caror varste variaza intre unu si 47 de ani.

Copiii “democrati” merg cu parintii in turneele electorale
In varsta de 9 si respectiv 7 ani, copiii fostului senator democrat John Edwards, Emma Claire si Jack, sunt deja niste "veterani" ai deplasarilor electorale ale tatalui lor si sunt deja la a doua lor campanie, dupa ce in urma cu patru ani l-au sustinut in demersul lui - lipsit de succes - de a ajunge vicepresedinte alaturi de John Kerry. In afara de Edwards, trei candidati - senatorii democrati Barack Obama si Chris Dodd si actorul si fostul senator republican Fred Thompson - au copii mai mici de zece ani care isi insotesc in mod regulat parintii in rutele lor ele ctorale si sub reflectorul camerelor de luat vederi. Printre copiii adulti - cu exceptia notabila a lui Chelsea Clinton, fiica senatoarei democrate si singura femeie candidata, Hillary Clinton, - mai multi si-au intrerupt temporar studiile si slujbele pentru a face parte din echipa de campanie a tatalui lor.

Republicanii ataca pe blog
Astfel, cei cinci fii ai candidatului republican Mitt Romney, fost guvernator de Massachusetts, - Tagg, Matt, Josh, Ben si Craig - au creat un blog intitulat "Cinci frati" unde povestesc in detaliu etapele campaniei pe care o parcurg la bordul unui urias autobuz amenajat botezat "Mitt Mobile".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.