Condmag Brasov are programate investitii de 25 de milioane de euro pana in 2009. Actionarii firmei au aprobat contractarea unui credit in valoare de 1,67 milioane euro, de la Volksbank, pentru cumpararea unui teren situat in localitatea Feldioara din
Condmag Brasov are programate investitii de 25 de milioane de euro pana in 2009. Actionarii firmei au aprobat contractarea unui credit in valoare de 1,67 milioane euro, de la Volksbank, pentru cumpararea unui teren situat in localitatea Feldioara din judetul Brasov. Terenul are o suprafata de 60.000 metri patrati, iar imprumutul, rambursabil in zece ani, va fi garantat cu imobilul respectiv si alte bunuri din patrimoniu.
Compania a incheiat primele noua luni din 2007 cu venituri de 119,6 milioane de lei (36,24 milioane euro) si cheltuieli de 114,05 milioane lei (34,56 milioane euro). Profitul s-a plasat la 4,61 milioane de lei (1,39 milioane de euro), iar afacerile la 114,51 milioane lei (34,7 milioane de euro). Conducerea firmei estimeaza pentru 2007 venituri de circa 40 de milioane de euro. Condmag este specializata in constructia conductelor magistrale de gaze, petrol, titei, apa si alte fluide si a instalatiilor tehnologice aferente acestora. Principalii clienti ai firmei sunt companiile de transport de gaze naturale si distributie de gaz metan, precum si alte societati, printre care Falcon Oil, Wirom Gaz, Conpet Ploiesti si Congaz Constanta. Conform celor mai recente raportari, Condmag este controlata in proportie de 43,66% de firma specializata in foraj petrolier si constructii Dafora Medias. Printre actionarii importanti se numara mai multe fonduri de investitii straine, respectiv O.G.B.B.A. Van Herk din Olanda, cu 10,6% din titluri, Julius Baer International Equity Fund, cu un pachet de 9,6%, si MEI - Roemenie & Bulgarije Fonds - Olanda, cu 7,7%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.