Un cargobot sub pavilion bulgar a naufragiat joi, in urma unei furtuni, in nordul Marii Negre, in largul coastei sudice ruse. Echipajul era format din 11 membri (un uncrainean si zece bulgari ) care s-au refugiat in barci de salvare, pe o mare agita
Un cargobot sub pavilion bulgar a naufragiat joi, in urma unei furtuni, in nordul Marii Negre, in largul coastei sudice ruse. Echipajul era format din 11 membri (un uncrainean si zece bulgari ) care s-au refugiat in barci de salvare, pe o mare agitata, a anuntat rian.ru. Sapte dintre acestia au fost inghititi de valuri, unul a fost salvat iar trei marinari sunt in continuare cautati de catre echipele de salvare. FURTUNA. Rafalele violente de vant si valurile de trei metri au facut dificila salvarea celor 10 bulgari si un ucrainean naufragiati in stramtoarea Kerci, care separa Uraina si Rusia, in nordul Marii Negre."Soarta echipajului nu este clara", a adaugat agentia, citand un oficial rus din serviciile de interventie.Mai multe vase se aflau in zona si un elicopter era gata sa decoleze imediat ce conditiile meteorologice o vor permite, a adaugat rian.ru.Vanessa, cargobotul inregistrat in Bulgaria care plecase din portul ucrainean Berdiansk, transporta o incarcatura de metal atunci cand s-a scufundat, a anuntat la randul sau agentia Interfax.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.