O parte din programele de Anul Nou n-au fost duse la bun sfarsit, chiar daca organizatorii de spectacole au pregatit momente speciale pentru noaptea dintre ani. Trecerea in 2008 a fost marcata in marile orase de show-uri pirotehnice si concerte gran
O parte din programele de Anul Nou n-au fost duse la bun sfarsit, chiar daca organizatorii de spectacole au pregatit momente speciale pentru noaptea dintre ani. Trecerea in 2008 a fost marcata in marile orase de show-uri pirotehnice si concerte grandioase. Pentru cei care au stat acasa posturile de televiziune s-au intrecut in a satisface gusturi dintre cele mai diverse. Au dominat insa manelistii, nici in cap de an nereusind sa scapam de “popularii” Oana Zavoranu, Nicolae Guta si Adrian Copilul Minune.

In Capitala, cluburile nu au dus lipsa de clienti, multe dintre ele fiind rezervate cu saptamani inainte de petrecareti. Daca anul trecut, cei care s-au batut pe bilete la Romexpo l-au putut asculta live pe Joe Cocker, anul acesta, cantaretul britanic Tom Jones a fost principalul invitat al petrecerii. Pana ca starul sa-si faca aparitia, au urcat pe scena Marcel Pavel, Luminita Anghel, Pepe, Andra, Andreea Banica si Mihai Traistariu . Onorariile incasate de romani au pornit de la 2000 de euro si au ajuns pana la 6000, atat cat a castigat Traistariu pentru doua aparitii in cadrul programului.


Alphaville nu sunt “Forever Young”
O trupa valoroasa in anii '80 a capatat fite invers proportionale cu succesul pe care-l mai inregistreaza astazi. Nemtii de la Alphaville i-au uimit pe organizatori in momentul in care trebuiau sa-si faca aparitia. Motivul? Artistii nu au urcat pe scena pana nu si-au terminat de fumat tigarile, desi oamenii ii asteptau sa demonstreze ca sunt “Big in Japan”. Nici mari nu mai sunt si nici “Forever Young”, cel putin nu cu un astfel de comportament. Deliciul publicului l-a constituit insa recitalul de exceptie al lui Tom Jones, care, la cei aproape 70 de ani pe care-i numara, si-a pastrat charisma si tineretea. Un alt moment savurat de public a fost cel in care o contorsionsita s-a “plimbat” cu o heliosfera pe deasupra meselor, distragand atentia celor prezenti de la show-ul care avea loc pe scena.

Primaria Capitalei are bani: show de 700.000 de euro, in Piata Constitutiei

In principalele piete din Capitala, spectacolele s-au bazat pe lumini si, mai ales, pe artificii. In Piata Constitutiei, peste 15.000 de bucuresteni au sarbatorit venirea noul an printr-un show care a costat Primaria Capitalei 700.000 de euro. Incepand cu orele 19:00, solisti precum Iris, Vama, Voltaj, Timpuri noi, Analia Selis, Pepe si Mandinga si-au luat vocile la intrecere cu frigul de afara si au antrenat lumea la petrecere. Presedintele Traian Basescu a tinut un discurs ceva mai lung ca in alti ani, inainte de miezul noptii, si a scandat numaratoarea inversa la trecerea in 2008. Dupa ora zero, bucurestenii au putut urmari trupa austriaca Phoenix Firedancers, alcatuita din atleti, dansatori, muzicieni, experti in arte martiale si artisti vizuali, care au combinat dansul acrobatic cu elemente de circ si efecte pirotehnice. Cireasa de pe tort ar fi trebuit sa fie artista britanica Sophie Ellis Bextor, dar pana ca vedeta sa-si inceapa recitalul, pe la ora 1:00, majoritatea celor adunati in piata si-au cam luat talpasita, inghetati de ger si dornici de vreun chef cu prietenii. Tocmai de aceea, spectacolul lui Bextor a durat ceva mai putin decat era prevazut.

Morandi au cantat “sui”
Din Piata Revolutiei, nu a lipsit nici un acest an excentrica Loredana, acompaniata de o trupa de instrumentisti. Au “cantat” si baietii de la Morandi, care s-au chinuit, in zadar, sa “tina” drepte notele pieselor lor. Pana si “micul Mozart” a deraiat pe langa portativ, dar i s-a iertat, probabil, caci n-a zabovit prea mult pe scena. I-au urmat Akcent, Andra, Simplu, Alex, Firma si Crazy Loop. Anul acesta, Circul Globus a avut un “meniu” atractiv pentru noaptea de Revelion: recitaluri sustinute de Mihai Margineanu, Andra, Pepe, Elena, Aurelian Temisan si Maria Carneci, dar si momente de acrobatie si dansuri seducatoare in cupe imense de sampanie.

Frigul si ceata au anulat show-uri din Sibiu
La Ploiesti, peste zece mii de oameni s-au aflat in piata principala pentru a-i vedea pe cei de la Iris.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.