Andrei Marga, singurul candidat pentru functia de rector al Universitatii “Babes-Bolyai” (UBB), a fost ales, duminica seara, in cadrul unei sedinte a noului Senat al universitatii, cu 103 voturi "pentru", 24 "impotriva" si 10 "abtineri".
Andrei Marga, singurul candidat pentru functia de rector al Universitatii “Babes-Bolyai” (UBB), a fost ales, duminica seara, in cadrul unei sedinte a noului Senat al universitatii, cu 103 voturi "pentru", 24 "impotriva" si 10 "abtineri". Marga are 61 de ani si a fost membru PNTCD si mai apoi PNL si a mai avut doua mandate de rector al UBB, dupa care a fost presedintele Consiliului Academic al UBB, organism creat dupa expirarea celui de al doilea mandat de rector al sau.Fostul rector Nicolae Bocsan a fost ales duminica prorector responsabil cu dezvoltarea. Singurul prorector care si-a pastrat mandatul este Magyari Tivadar - responsabil cu studiile bachelor si master; extensiunile; cooperarea cu liceele, responsabilul liniei maghiare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.