Nike Inc. a anuntat o crestere cu 10% a profitului in trimestrul al doilea al anului fiscal curent, ce a depasit estimarile de pe Wall Street datorita cererii robuste din SUA pentru incaltaminte si a cresterii sustinute a vanzarilor in strainatate, c
Nike Inc. a anuntat o crestere cu 10% a profitului in trimestrul al doilea al anului fiscal curent, ce a depasit estimarile de pe Wall Street datorita cererii robuste din SUA pentru incaltaminte si a cresterii sustinute a vanzarilor in strainatate, conform Reuters, citata de NewsIn. Vanzarile au crescut cu 14%, la 4,34 miliarde dolari, in timp ce Wall Street estimase in medie castiguri de 66 centi pe actiune si un venit de 4,22 miliarde dolari, potrivit analistilor citati de Reuters. Pentru a doua jumatate a anului fiscal 2008, Nike estimeaza o crestere a venitului de pana la 5% datorita Olimpiadei de la Beijing si Campionatului European de Fotbal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.