Pentru a-i linisti pe barbatii care ii dadeau tarcoale la o petrecere privata, Andreea Banica i-a sfatuit: „Nu va mai holbati, ca mi-am luat pantaloni scurti pe sub fusta, asa ca nu aveti ce vedea! „Petrecaretii ne-au spus ca „pant
Pentru a-i linisti pe barbatii care ii dadeau tarcoale la o petrecere privata, Andreea Banica i-a sfatuit: „Nu va mai holbati, ca mi-am luat pantaloni scurti pe sub fusta, asa ca nu aveti ce vedea! „Petrecaretii ne-au spus ca „pantalonii scurti“ nu erau decat niste bikini care oricum i-au lasat la vedere jumatate din partea dorsala. Constienta de farmecele sale, cantareata a topait 20 de minute de-a lungul si de-a latul scenei, timp in care reprezentantii sexului tare din club au putut sa o admire in toata splendoarea sa. A primit pentru asta 1.500 de euro, onorariul fiind unul standard mai la toate cantarile Blondy, indiferent de club, cazinou sau spectacol din provincie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.