Producatorul Blake Fielder-Civil se afla in inchisoare din data de 10 noiembrie. Fielder-Civil va sta inchis pana la jumatatea lunii ianuarie, anul viitor, cand va avea loc o noua audiere in cazul in care este cercetat. El este acuzat ca "a complotat
Producatorul Blake Fielder-Civil se afla in inchisoare din data de 10 noiembrie. Fielder-Civil va sta inchis pana la jumatatea lunii ianuarie, anul viitor, cand va avea loc o noua audiere in cazul in care este cercetat. El este acuzat ca "a complotat" impreuna cu un alt barbat, Anthony Kelly, ca un barman, James King, sa nu depuna marturie intr-un alt proces care il vizeaza. In acest al doilea proces, Fielder-Civil si un complice, Michael Brown, sunt acuzati ca l-au agresat si ranit pe James King, pe 20 iunie. Se pare ca sotul lui Amy Winehouse i-ar fi oferit barmanului suma de 200.000 de lire sterline pentru a nu depune marturie la proces.
Amy Winehouse va fi interogata de politie in cursul acestei saptamani, pentru a se stabili daca era la curent cu planul sotului sau. Politia nu a exclus posibilitatea ca ea sa fie arestata ulterior, daca se va dovedi ca a fost complice. Luna trecuta, locuinta lui Winehouse, situata in nordul Londrei, a fost perchezitionata de politie, care a confiscat conturi de telefoane mobile, detalii despre conturi bancare si hard-uri de computer. Saptamana trecuta, politia a analizat conturile lui Winehouse pentru a evalua tranzactiile financiare efectuate de aceasta.
Surse apropiate cantaretei spun ca daca aceasta si sotul ei vor primi pedeapsa cu inchisoarea, ei se vor sinucide. "Nu poate trai fara Blake, iar familia ei se teme de ce este mai rau. Asta ar putea sa o ucida", a spus sursa. In afara de supararea produsa de arestarea sotului sau, Winehouse se confrunta cu multe probleme de sanatate, legate si de consumul masiv de droguri. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.