Proaspat tatic, Stefan Banica i-a cinstit simbata seara pe baietii din trupa, iar ieri, pe la amiaza, nu ajunsese inca la maternitate din cauza repetitiilor.

Dupa ce a nascut prin cezariana, Zina a petrecut simbata un timp la reanimare, conform procedurii standard, si a dormit toata ziua de duminica, spun apropiati ai cuplului-vedeta.

Prins in seria concertelor de Craciun, Stefan Banica nu a apucat sa vegheze insa prea indelung la capatiiul sotiei: simbata, dupa trei ore de stat la spital, a plecat sa cinte la Sala Palatului, iar duminica, in jurul prinzului, nu ajunsese inca sa-si vada sotia si copilul, fiind de neinlocuit la repetitiile pentru concertul de duminica seara. „Azi am o fetita si sint foarte fericit! Multumesc din suflet!", le-a spus cintaretul spectatorilor prezenti la concertul de simbata, iar dupa spectacol si-a cinstit colegii de trupa in spatele scenei.

Andreea Marin a nascut simbata, in jurul orei 14.45, o fetita de 3,250 de kilograme la Spitalul „Panait Sirbu" din Bucuresti. Desi nasterea fusese programata pe 22 decembrie, de ziua mamei vedeta, fetita, Ana Violeta, nu a tinut cont de planurile parintilor si s-a nascut cu o saptamina mai devreme. Doctorul Bogdan Marinescu, de la „Panait Sirbu", spune ca nu este nici o problema - si fetita, si mama sint sanatoase -, iar simbata, la ora 16.00, Andreea Marin isi tinea deja copilul in brate.

Prezentatoarea emisiunii „Surprize, Surprize…" declara pe 17 noiembrie, pentru NewsIn, ca, in cazul in care ar renunta la televiziune, si-ar dori sa aiba cit mai multi copii fiindca i s-ar potrivi profesia de mama si ca nou-nascutul nu ii va afecta cariera in televiziune. Andreea Marin a anuntat pe 29 aprilie, in timpul emisiunii proprii, ca va fi mama.

Zina Surprizelor a spus intr-un interviu recent ca a facut numeroase tratamente pentru a putea avea copii si ca era gata sa apeleze si la fertilizarea in vitro cind a ramas insarcinata cu micuta Ana Violeta. Andreea Marin si Stefan Banica jr. s-au casatorit in secret, in 2006, in SUA. Cintaretul a fost insurat si cu Mihaela Radulescu si mai are un copil, Radu Stefan, a carui mama este Camelia Constantinescu.

Ana Violeta asculta din burtica piesele lui Stefan Banica: www.cotidianul.ro/select