Actionarul majoritar de la Rapid ameninta ca va cumpara un teren de la omologul sau din Ghencea pentru a-si face stadion.

George Copos il ameninta in urma cu citeva luni pe Radu Berceanu ca va muta echipa Rapid sa joace fotbal in fata Ministerului Transporturilor. Patronul Rapidului nu a reusit intre timp sa obtina concesionarea arenei din Giulesti, asa ca a reluat amenintarile, de data aceasta ministrul vizat fiind Ludovic Orban. „Nu am semnat contractul cu Ministerul Transporturilor. Am foarte mare incredere in Ludovic Orban, dar, daca nu vom semna acel act, vom fi nevoiti sa ne construim un alt stadion. Cel mai probabil vom cumpara un teren de la Becali, care are foarte mult, si ne vom face o arena undeva, departe. In Giulesti ne regasim ca oameni, ca spirit, dar, daca vom fi nevoiti sa plecam, nu avem ce face", a declarat duminica, la hotel Crowne Plaza, George Copos.

Ministrul Ludovic Orban a fost de acord cu concesionarea, dar a solicitat garantii ca se vor face investitii de citeva milioane de euro. „Am analizat mai multe oferte si sintem pregatiti sa investim pentru a aduce nu numai stadionul, ci intregul complex sportiv la standarde europene. Pe linga satisfacerea cerintelor UEFA pentru un stadion de categoria a treia (4.000 de locuri de parcare, toalete moderne, sali de conferinta si centru de presa, imbunatatirea accesului spectatorilor, modernizarea tribunelor si a vestiarelor), planul include modernizarea salii de sport Giulesti", a replicat directorul Constantin Zotta.

Cu 18 trofee, AC Milan a devenit cel mai titrat club din lume: www.cotidianul.ro/select