La articolul „Tezele unice vor umple liceele de prestigiu cu mediocritati”, pe care l-am semnat in ziarul nostru de joi, un cititor ma incrimineaza ca vad lucrurile de pe pozitia unui barbat care nu are copii la scoala sau care nu este i
La articolul „Tezele unice vor umple liceele de prestigiu cu mediocritati”, pe care l-am semnat in ziarul nostru de joi, un cititor ma incrimineaza ca vad lucrurile de pe pozitia unui barbat care nu are copii la scoala sau care nu este insurat. Trebuie sa-l dezamagesc: am si una, si alta. Aceasta teza unica este foarte buna, atat timp cat sistemul de invatamant este tot mai slab, precizeaza mai departe, in comentariul sau de pe site, cititorul anonim. Cu alte cuvinte, persoana recunoaste ca este parinte si ca il aranjeaza acest gen de evaluare, probabil, in conditiile in care copilul nu mai este atat de stresat. Sincer sa fiu, m-am oprit asupra acestui comentariu, deoarece, din punctul sau de vedere, cititorul are dreptate. Probabil ca fiul sau fiica sa invata foarte bine la scoala. Sau, poate, copilul este un elev mediocru la invatatura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.