Un grup de 28 de specialisti a fost recrutat in luna octombrie de societatea Dr. Pendl & Dr. Piswanger pentru gestionarea activitatilor de infrastructura rutiera din Romania, printr-un contract in valoare de peste 100.000 de euro, incheiat cu Co
Un grup de 28 de specialisti a fost recrutat in luna octombrie de societatea Dr. Pendl & Dr. Piswanger pentru gestionarea activitatilor de infrastructura rutiera din Romania, printr-un contract in valoare de peste 100.000 de euro, incheiat cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNANDR). „Directia de Achizitii Publice din cadrul CNADNR s-a ocupat de atribuirea contractului, iar de derularea acestuia s-a ocupat conducerea CNADNR. Conform legii, contractul trebuia insa derulat de Directia de Resurse Umane din companie. Numai ca unele acte pe baza carora s-a incheiat contractul intre CNADNR si societatea Dr. Pendl & Dr. Piswanger lipsesc. Cei 28 de specialisti au indeplinit criteriile de angajare pe partea de studii, dar nu au experienta in domeniu”, ne-au explicat oficiali din Ministerul Transporturilor (MT). Contractul, semnat pe 17 octombrie a.c., prevede un pret fara TVA de circa 80.000 de euro pentru serviciul de consultanta si recrutare personal. Cei opt directori si 20 de sefi de proiecte selectati de Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania si-au inceput, deja, activitatea din 1 decembrie.

„Conducerea CNADNR a platit peste 100.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.