Un barbat cu grave afectiuni psihice a fost violat de un tanar de 21 de ani, care l-a acostat pe drum si, dupa ce l-a dus intr-un loc laturalnic, l-a violat si l-a supus la perversiuni sexuale. Incidentul s-a petrecut in data de 8 decembrie in comun
Un barbat cu grave afectiuni psihice a fost violat de un tanar de 21 de ani, care l-a acostat pe drum si, dupa ce l-a dus intr-un loc laturalnic, l-a violat si l-a supus la perversiuni sexuale. Incidentul s-a petrecut in data de 8 decembrie in comuna Roma din judetul Botosani.

Mihai Niculica (foto), in varsta de 21 de ani, un tanar din sat, se imbatase in seara respectiva. In drum spre casa, el s-a intalnit cu un consatean, Viorel Dumitras, de 47 de ani, bolnav de oligofrenie gradul I. Profitand de acest aspect, tanarul l-a tras pe barbat in spatele unui magazin, unde, prin constrangeri fizice a intretinut raporturi sexuale cu el. O localnica aflata intamplator prin zona a vazut cele intamplate, insa abia dupa doua zile s-a prezentat la politie si a povestit tot.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.