SRI a demarat, ieri, predarea catre CNSAS a cartotecii cuprinzand fisele de evidenta a corespondentei interceptate de Securitate, asa cum a cerut seful statului la ultimul CSAT.  “Miercuri, 12 decembrie a.c., Serviciul Roman de Informatii
SRI a demarat, ieri, predarea catre CNSAS a cartotecii cuprinzand fisele de evidenta a corespondentei interceptate de Securitate, asa cum a cerut seful statului la ultimul CSAT. “Miercuri, 12 decembrie a.c., Serviciul Roman de Informatii a demarat predarea catre Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cartotecii cuprinzand fisele de evidenta a corespondentei interceptate in perioada comunista de catre Departamentul Securitatii Statului”, a anuntat Serviciul, intr-un comunicat remis presei.
SRI precizeaza ca toate cele aproximativ un milion de fise originale, aflate in clasoarele initiale, sunt predate CNSAS ca urmare a punerii in aplicare a Hotararii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) nr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.