Primul concurent care a obtinut note de 10 la Megastar 2, Adrian Mocan, a fost eliminat, ieri, din concurs, dupa ce a provocat un scandal monstru la o petrecere organizata de PrimaTV. Aici, Mocan s-a imbatat si si-a lovit cu pumnul unul dintre colegi, apoi l-a “premiat”cu un cap in gura si pe coordonatorul echipei Megastar. Dupa toate astea, concurentul eliminat declara ca nu regreta nimic din ce a facut. Asta poate din cauza ca era atat de beat, incat nici macar nu-si mai aminteste ce s-a intamplat marti seara...

Petrecerea de Craciun a postului PrimaTV s-a lasat cu scandal, marti seara. Incidentul a fost provocat de finalistul Adrian Mocan, unul dintre cei mai buni concurenti de la Megastar, care a primit primele note de 10 din al doilea sezon al competitiei.
Il puteti asculta aici pe Adrian Mocan interpretand piesa “She's the One”, a lui Robbie Williams:

Dupa ce a consumat cu nesat bauturi alcoolice, cantaretul in devenire si-a bruscat colegii, ”ceea ce constituie incalcari grave ale regulilor prevazute in contract”, spun reprezentantii PrimaTV. Lui Adrian Mocan i s-a pus pata pe un alt concurent, Cosmin Arsene, care s-a trezit cu doi pumni in nas, insa furia lui “Van Damme” nu s-a oprit aici. Urmatoarea victima a fost coordonatorul echipei Megastar, care a incasat si el un cap in gura. Dupa acest episod, Mocan l-a luat pe “No comment” in brate, socotindu-se deja un mare star care refuza comentariile. A incriminat toata echipa PrimaTV, dar a refuzat sa ofere si argumente. In cele din urma, Adrian a spus, foarte iritat de intrebari, “E perfect pentru mine!”.