Presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Octavian Belu, a declarat ieri ca nu va mai sta mult la conducerea sportului romanesc, urmand a se intoarce in sala de gimnastica. „Imi e dor sa antrenez si voi reveni in sala. Va fi in viitorul ap
Presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Octavian Belu, a declarat ieri ca nu va mai sta mult la conducerea sportului romanesc, urmand a se intoarce in sala de gimnastica. „Imi e dor sa antrenez si voi reveni in sala. Va fi in viitorul apropiat, pentru ca nu mai am 30 de ani, iar ceea ce fac aici e temporar, nu e locul in care sa ma simt in largul meu. In administratie este o munca extraordinar de dificila si iti trebuie o tenacitate iesita din comun. Nu stiu exact cand si cum voi reveni, dar in mod sigur se va intampla acest lucru”, a spus Belu pentru NewsIn. In ceea ce priveste situatia actuala la nivelul infrastructurii si al finantarii in sportul romanesc, Belu a afirmat: „Guvernul finanteaza construirea a 70 de bazine, sali de sport, patinoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.