Seful ISJ Vrancea, liberalul Iordache Bostan, va fi destituit din functie in cazul in care nu isi va inainta demisia. Secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Svetlana Preoteasa, a declarat ca l-a sunat personal pe seful ISJ pentru a afla amanunt
Seful ISJ Vrancea, liberalul Iordache Bostan, va fi destituit din functie in cazul in care nu isi va inainta demisia. Secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Svetlana Preoteasa, a declarat ca l-a sunat personal pe seful ISJ pentru a afla amanunte despre accidentul rutier produs luni dimineata, in care acesta a fost implicat. Svetlana Preoteasa a spus ca a fost vorba despre „un incident moral“. „Nu am primit nici o informare oficiala. Am aflat din presa. L-am sunat ca sa-mi explice, iar punctul dumnealui de vedere este diferit de ce scrie in presa. De aceea am cerut o informare oficiala de la Inspectoratul Scolar Judetean. Mi se pare inadmisibil sa accidentezi un copil fara sa-l duci la spital.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.