Concertul lui Kylie Minogue va avea loc pe 17 mai 2008, pe Stadionul Cotroceni.

Kylie Minogue si-a inceput cariera ca actrita, cu un rol in serialul australian "Neighbours". Dupa succesul primelor doua single-uri, "Locomotion" - care a sta

Concertul lui Kylie Minogue va avea loc pe 17 mai 2008, pe Stadionul Cotroceni.

Kylie Minogue si-a inceput cariera ca actrita, cu un rol in serialul australian "Neighbours". Dupa succesul primelor doua single-uri, "Locomotion" - care a stationat pe primul loc in topul australian timp de 7 saptamani - si "I Should Be So Lucky" - care a impus-o in topurile din lumea intreaga - Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Hit-uri precum "Where the Wild Roses Grow", in duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", in duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love at First Sight", "Come into My World", "Slow" sau "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vanzari de peste 40 de milioane de albume in intreaga lume, numeroase premii, precum si o pozitie de top in randul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Ultimul turneu al lui Minogue a fost amanat dupa ce cantareata a fost diagnosticata cu un cancer la san, in mai 2005. Ea a anulat concertele pe care trebuia sa le sustina in cadrul turneului "Showgirl". In noiembrie 2005, aceasta a inceput sedintele radioterapie la Paris, apoi a mai urmat cateva sedinte de chimioterapie pentru a ucide ultimele reminiscente ale cancerului. In ianuarie 2006, Kylie a aflat ca a invins aceasta boala. In noiembrie 2006, Minogue si-a reluat cu succes turneul "Showgirl", care s-a incheiat anul acesta.

Invingatoare in lupta cu boala, artista a revenit in forta anul acesta cu un nou album, "X", care va fi promovat in cadrul turneului KYLIEX2008, ce va cuprinde - pentru prima data in cariera lui Kylie - si Romania.

Biletele pentru concertul Kylie costa 70, 95, 130, 200, respectiv 400 lei, si incepand de marti, 18 decembrie, vor fi disponibile pe www.myticket.rosi in reteaua magazinelor Diverta.
Mediafax  Two hearts

 Iron Maiden, formata din Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers si Nicko McBrain, va concerta la Bucuresti pe 4 august 2008, pe Stadionul Cotroceni (Progresul), spectacolul facand parte din turneul "Somewhere Back in Time".

In februarie 2008, Iron Maiden va lansa un dublu DVD, "Live After Death", ce cuprinde imagini filmate in martie 1985, in timpul celor 4 concerte sold-out sustinute in Long Beach Arena din Los Angeles, in cadrul turneului Powerslave. "Live After Death" nu a fost disponibil in ultimii 15 ani, aceasta reeditare fiind asteptata de fanii din intreaga lume. Concomitent cu lansarea DVD-ului, Iron Maiden va demara un nou turneu mondial, "Somewhere Back in Time", care va oferi fanilor Iron Maiden sansa de a vedea cel mai elaborat si spectaculos show al trupei, ce se va concentra asupra albumelor lansate in anii a€˜80 si va beneficia de legendara scena egipteana din Powerslave Tour.

Una dintre trupele de top ale heavy metal-ului, Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei nu mai putin de 14 albume, vandute in aproximativ 70 de milioane de exemplare. Hituri precum "The Trooper", "Flight of Icarus", "Where Eagles Dare", "To Tame A Land", "Wasted Years", "Bring Your Daughter... to the Slaughter", "Afraid to Shoot Strangers", "Wasting Love" au transformat Iron Maiden intr-una dintre cele mai longevive si influente trupe de heavy metal din intreaga lume.

In 2006, Iron Maiden a lansat albumul "A Matter of Life and Death", material ce a atins primele pozitii in topurile din 40 tari. Albumul a fost promovat prin turneul "A Matter Of Life and Death World Tour", turneu care a cuprins 28 de concerte in Europa, toate sold-out.

Steve Harris, membru fondator Iron Maiden: "Am mai spus de nenumarate ori, este o senzatie minunata sa canti in locuri noi. Desi am mai vizitat Bucurestiul in octombrie 1995, pe 4 august anul viitor va fi prima data cand fanii nostri din Romania vor avea ocazia sa-l vada pe Bruce interpretand live melodii clasice Iron Maiden. Asa ca, practic, pentru noi va fi ca si cum am canta aici pentru prima oara si sunt convins ca si fanii nostri vor fi la fel de incantati ca noi!"

"Mi se pare formidabil sa poti folosi profilul DVD-ului «Life After Death» pentru a pune in scena un show ca in anii '80. Va fi incredibil de distractiv, iar abordarea diferita a melodiilor pe care le cantam in fiecare turneu va mentine spectacolul mereu fresh si interesant, atat pentru formatie cat si pentru fanii ei. Cred ca «Powerslave» a  fost un  show incredibil cu acea tema egipteana si abia astept sa vad toate astea din nou!", a adaugat acesta

Pentru a oferi fanilor din Romania sansa de a fi cat mai aproape de membrii trupei, fan clubul Iron Maiden organizeaza un concurs in urma caruia vor fi alesi 60 de castigatori. Castigatorii, insotiti de cate un prieten, vor putea intra primii in incinta stadionului si vor avea acces chiar in fata scenei, la doar cativa pasi distanta de idolii lor. Pentru mai multe detalii:www.ironmaiden.com.

Dupa concertul de la Bucuresti, grupul Iron Maiden va merge la Varsovia (7 august) si Praga (8 august). Turneul, care debuteaza pe 1 februarie, in India (Mumbai) include orase precum Tokio, Los Angeles, Paris, Londra, Lisabona, Helsinki, Oslo sau Atena.

Exista cinci categorii de bilete pentru concertul Iron Maiden, avand preturile de  50, 75, 130, 180 respectiv 240 lei. Biletele au fost puse deja in vanzare pewww.myticket.rosi in reteaua magazinelor Diverta.Mediafax Wasted years


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.