Presedintele FRF s-a folosit de conferinta de presa de sfarsit de an pentru a-i critica pe presedintii de club care pun arbitrii intr-o lumina nefavorabila.

Mircea Sandu a sustinut, ieri, o conferinta de presa, la finalul sedintei de bila
Presedintele FRF s-a folosit de conferinta de presa de sfarsit de an pentru a-i critica pe presedintii de club care pun arbitrii intr-o lumina nefavorabila.

Mircea Sandu a sustinut, ieri, o conferinta de presa, la finalul sedintei de bilant a Comitetului Executiv al FRF. Presedintele forului de la “Casa Fotbalului” a anuntat ca, in ciuda bugetului record de 12 milioane de euro, este de asteptat ca anul 2008 sa aduca un deficit de aproximativ 500.000 de euro. „Vrem sa infiintam o miniacademie la Buftea. FRF are acum un patrimoniu care valoreaza mai mult de 12 milioane de euro. In cheltuielile prevazute, vrem sa achizitionam niste imobiliare pentru a deveni patriomoniul FRF si sa produca venituri din chirii“, a spus Sandu. Continuand in nota pesimista, presedintele FRF a spus ca anul care se incheie in curand i-a lasat un gust amar in ceea ce priveste atitudinea conducatorilor de cluburi vizavi de arbitri: „Toata lumea latra si nimeni nu vine cu probe. Domnul Porumboiu a acuzat un arbitru ca a luat bani, n-a probat. Pana acum s-a ocupat Lupescu de delegari, dar nimeni nu a reprosat ce se intam pla pe vremuri, cand erau perechi de arbitri si observatori. Daca mai face delegarile Lupescu si in retur, in regula, dar din vara e mai putin probabil, a spus ca vrea sa se dedice altor activitati ale functiei sale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.