Va trebui sa depasiti limitele impuse de cadrul social in care va aflati. Va vor interesa acele domenii care va ofera o perspectiva in viata. Veti avea un ideal inalt si va veti atasa de orice munca care va permite punerea in practica a idealurilor. In lipsa posibilitatilor concrete de realizare a sperantelor, veti continua sa va faceti planuri chiar daca nu sunt decat imense castele de nisip. Eforturile pot parea zadarnice intr-o oarecare masura, riscand sa traiti intr-o alta lume. Gasiti cu usurinta motivatii personale si mai greu le puteti accepta pe cele sociale, de grup sau institutionale. Va trebui sa va impliniti proiectele si idealurile fara sprijinul cuiva. Viata poate fi un mars fortat astazi. Puteti avea un serviciu care sa va ofere autoritate, in care sa protejati situatia celor din jur. Puteti lucra cu succes in invatamant, radio si televiziune. Zi favorabila celor care lucreaza in aceste domenii. Va urmariti planurile aparent haotic, dar de fapt totul este foarte bine programat. Puteti sa va asociati cu un partener care va va ajuta la finalizarea planurilor pe care singur nu le-ati fi putut indeplini.

Berbec
Cauta ti sa va asigurati impotriva lipsurilor si privatiunilor, luptand mai mult pentru securitatea dumneavoastra materiala si chiar emotionala. Scopul dumneavoastra ar trebui sa fie astazi sa castigati cat mai mult din relatiile cu oamenii, sa fiti recunoscuti pentru ceea ce faceti, dezinteresati de rasplata, dar totusi concentrati pe perspectiva. Trebuie sa intelegeti ca lipsa perspectivei este uneori mai ingrijoratoare decat profitul propriu zis. Asadar, speculati mai mult momentele favorabile si nu va dati inapoi de la nimic, nu ratati nicio ocazie favorabila!

Taur
In cuplu va exista astazi multa intelegere fata de partener si de asemenea multa compasiune pentru acesta. S-ar putea sa vi se ceara sfatul sau chiar ajutorul pentru anumite probleme, sa fie nevoie sa-l ajutati sa-si rezolve anumte probleme. Vi se poate face dor de vremurile de inceput ale relatiei, sa va doriti sa retraiti anumite momente de deplina intensitate emotionala, sa fiti din nou indragostiti. Desigur, ar fi ideal ca si acesta sa-si dea concursul, sa nu va lase sa asteptati prea mult atentia lui.

Gemeni
Nu dramatizati evenimentele care va intristeaza! Pot fi doar trecatoare sau pot avea menirea sa va intareasca, sa va faca mai puternici. Detasati-va de acele persoane care sunt atrase doar de aventura si pe care nu va puteti baza la greu. Ar trebui sa va planificati cu mai multa grija existenta, sa nu insistati pe acele lucruri care va scapa si in mod cert sa nu ignorati oamenii care v-au ajutat la nevoie. Trebuie sa faceti un bilant corect al celor care au fost in jurul dumneavoastra in momentele dificile si sa-i pastrati aproape.

Rac
Puteti fi deosebit de superficiali in analizarea unei probleme astazi, de aceea ar fi bine sa nu va pripiti! Gasiti conjunctura favorabila pentru a pune in practica orice idee, altfel s-ar putea sa pierdeti din vedere lucruri importante. Veti putea contacta persoane care va vor ajuta la realizarea proiectelor. Cineva va dicteaza aproape cum sa procedati, dar fiti atenti sa nu va lasati indusi in eroare! Aveti o mare putere de mobilizare, aveti o buna imagine despre sine, dar pe care o schimbati in functie de starea de moment.

Leu
Faceti cu usurinta tot ce vi se cere si pareti omul potrivit pentru orice ocupatie. Castigati respectul subordonatilor si al superiorilor deopotriva. Totusi cineva va necajeste destul de mult, nu va trateaza asa cum va asteptati. Acesta este motivul pentru care nu aveti linistea necesara astazi. Un sfat intelept ar fi sa va canalizati in primul rand pe acele lucruri care va umplu sufletul de bucurie. Trebuie sa aveti mai multa retinere mai ales in afaceri, deoarece sunteti pe un teren alunecos. Sunteti usor sovaitor si nu reusiti sa faceti lucrurile cu toata inima.

Fecioara