Reprezentanti ai companiei Yahoo au venit in Bucuresti in scopul realizarii unui studiu de piata privind oportunitatea de a investi in Romania. La inceputul lunii noiembrie, a avut loc o runda de discutii cu Secretarul de stat pentru Tehnologia Infor
Reprezentanti ai companiei Yahoo au venit in Bucuresti in scopul realizarii unui studiu de piata privind oportunitatea de a investi in Romania. La inceputul lunii noiembrie, a avut loc o runda de discutii cu Secretarul de stat pentru Tehnologia Informatiei, Zoltán Somodi, intalnirea de la sediul MCTI fiind stabilita prin intermediul Agentiei Romane pentru Investitii Straine.


Potrivit reprezentantilor ministerului, delegatia Yahoo s-a interesat de posibilitatea deschiderii unui Centru de Cercetare - Dezvoltare software, urmand ca o decizie finala sa fie luata in urma analizei situatiilor din mai multe state din sud-estul Europei. Principalele teme de discutie au fost: pregatirea si abilitatile specialistilor IT din tara noastra, fondurile alocate domeniului de cercetare-dezvoltare, fondurile structurale, precum si facilitatile oferite de statul roman marilor jucatori dornici sa intre pe piata romaneasca.

Contactati de Jurnalul National, reprezentantii Yahoo au spus ca nu au nimic de anuntat in momentul de fata si ca nu doresc sa comenteze pe marginea speculatiilor aparute in Romania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.