Firma ieseana „Luxorica“ a fost data in judecata de celebra firma „Christian Dior“ Paris, dosarul fiind acum pe rol la Tribunalul Judetean Iasi. Mica firma moldava este acuzata ca a pus in vanzare parfumuri care poarta marca
Firma ieseana „Luxorica“ a fost data in judecata de celebra firma „Christian Dior“ Paris, dosarul fiind acum pe rol la Tribunalul Judetean Iasi. Mica firma moldava este acuzata ca a pus in vanzare parfumuri care poarta marca franceza. Incredibil, in replica, reprezentantii „Luxorica“ acuza celebra firma ca „doreste eliminarea de pe piata a unui producator de parfumuri care poate constitui un veritabil concurent pentru compania Parfums Christian Dior“.

Avocatii de la „Christian Dior“ cer instantei sa constate ca parfumurile respective aduc atingere drepturilor exclusive de proprietate intelectuala detinute asupra marcilor de renume „Dolce Vita“ si „J'adore“. Scandalul a inceput dupa ce mari cantitati din aceste parfumuri au fost confiscate in urma cu aproximativ un an la Vama Albita, judetul Vaslui. „Este vorba de 576 de flacoane de 30 ml, avand inscriptionate fara drept insemnul marcii „Dolce Vita“, si 576 de flacoane cu insemnul „J'adore“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.