Conducerea Camerei Deputatilor si-a insusit punctul de vedere al Comisiei de Regulament, care a propus saptamana trecuta modificarea Statutului deputatilor si senatorilor, astfel incat cei care detin locuinte in Bucuresti sa nu mai poata beneficia d
Conducerea Camerei Deputatilor si-a insusit punctul de vedere al Comisiei de Regulament, care a propus saptamana trecuta modificarea Statutului deputatilor si senatorilor, astfel incat cei care detin locuinte in Bucuresti sa nu mai poata beneficia de bani de chirie de la Parlament. Actualele prevederi ale Statutului da alesilor dreptul de a primi indemnizatii lunare de peste 20 milioane lei pentru acoperirea cheltuielilor de cazare, singurul criteriu fiind adresa de domiciliu din actul de identitate. Prevalandu-se de acest drept legal, mai multi alesi au incasat bani de la Parlament, desi detin mai multe proprietati imobiliare in Bucuresti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.