Ultima etapa din grupa a II-a principala nu a facut deloc cinste unei competitii de anvergura unui Campionat Mondial. Inaintea ultimelor partide, Germania era lider cu 7 puncte, urmata de Romania si Ungaria cu cate 6. In cazul in care elevele lui Ta
Ultima etapa din grupa a II-a principala nu a facut deloc cinste unei competitii de anvergura unui Campionat Mondial. Inaintea ultimelor partide, Germania era lider cu 7 puncte, urmata de Romania si Ungaria cu cate 6. In cazul in care elevele lui Tadici si maghiarele s-ar fi impus in fata nemtoaicelor, respectiv a Coreei de Sud, Ungaria ar fi intalnit, in sferturi, tara gazda, Franta, iar tricolorele ar fi dat piept cu Angola, cel mai accesibil adversar. Din pacate pentru romance, in primul meci, Ungaria a evoluat cu rezervele si a pierdut intentionat in fata asiaticelor. Daca ar fi batut pe Germania, asa cum s-a si intamplat de altfel, tara noastra ar fi dat piept cu Franta, in cazul unui egal, infrunta Angola si, in fine, in eventualitatea unui esec, ar fi dat piept cu Rusia. De la bun inceput, ultima varianta ar fi iesit din context si, in aceasta situatie, s-a ales raul mai mic. Adica Romania sa invinga Germania si sa evite o confruntare cu Rusia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.