Gunter Pfau, seful departamentului relatiilor cu FIFA si UEFA de la Adidas, prezinta o macheta a noului model de minge de fotbal, dotata cu microcip. Noul balon va furniza date unui computer care, la randul sau, va transmite mesaje direct pe ceasul a
Gunter Pfau, seful departamentului relatiilor cu FIFA si UEFA de la Adidas, prezinta o macheta a noului model de minge de fotbal, dotata cu microcip. Noul balon va furniza date unui computer care, la randul sau, va transmite mesaje direct pe ceasul arbitrilor. Asadar, acestia nu vor mai fi pacaliti de mingile care depasesc subtil linia portii.   Clonare - Pisici care stralucesc Oameni de stiinta sud-coreeni au clonat mai multe pisici carora le-au manipulat o gena ce codifica o proteina fluorescenta - procedura in urma careia felinele au ajuns sa straluceasca in intuneric atunci cand sunt expuse razelor ultraviolete. "Este o premiera mondiala. Pana acum, pisicile cu gene RFP nu au putut fi clonate", a precizat Ministerul Stiintei si Tehnologiei sud-coreean. Autorii experimentului au declarat ca tehnologia mai poate fi folosita la clonarea animalelor aflate in pericol de disparitie.   John Lennon - 24.000 de lire pentru o suvita O suvita din parul lui John Lennon a fost vanduta la licitatie cu suma de 24.000 de lire sterline. Ea a fost cumparata de un colectionar, care a participat la o licitatie in cadrul careia au fost vandute mai multe obiecte ce aduc aminte de The Beatles. Suvita de par a apartinut fostei coafeze a membrilor formatiei, Betty Glasgow, fiind pusa in vanzare alaturi de un biletel pe care scrie: "Pentru Betty, cu multa dragoste si mult par, din partea lui John Lennon".    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.