Zåna „Surprizelor“, Andreea Marin Banica, ne-a declarat ca are mari emotii in aceasta perioada, cånd se apropie venirea pe lume a primului ei copil. Vedeta TV este nerabdatoare sa o intåmpine pe Violeta, despre care spu
Zåna „Surprizelor“, Andreea Marin Banica, ne-a declarat ca are mari emotii in aceasta perioada, cånd se apropie venirea pe lume a primului ei copil. Vedeta TV este nerabdatoare sa o intåmpine pe Violeta, despre care spune ca va fi cel mai frumos cadou pe care i l-a facut viata. Desi medicii i-au spus ca poate naste in orice moment, Andreea ne-a spus ca nu va lipsi de la primul concert al sotului sau, Stefan Banica jr, de pe 14 decembrie. De asemenea, viitoarea mamica va fi gazda unui spectacol caritabil sustinut de muzicieni de la Scala din Milano.

Aflata pe ultima suta de metri cu sarcina, Andreea Marin poate naste de acum in orice moment. Zilele trecute, Andreea a mai facut o vizita la doctor, pentru a se asigura ca poate fi prezenta macar la primul concert al lui Stefan Banica jr, pe 14 decembrie, la Sala Palatului. „Sigur, m-am consultat si cu medicul meu, pentru ca nu am vrut sa ratez concertul lui Stefan. Mi-a spus ca este totul in regula si ca pot sa merg. Trebuie doar sa fiu atenta. O sa-l sustin din sala doar la primul, pe 14 decembrie“, ne-a spus Andreea. Banica jr va mai avea apoi inca patru specta cole. Pentru ca ziua in care fetita ei va veni pe lume este tot mai aproape, Andreea ne-a marturisit ca are emotii tot mai mari: „E un amestec de sentimente. Am emotii mari, mi-e teama de necunoscut, dar in acelasi timp, fetita noastra e cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata. Violeta se va naste pana de Craciun, asa ca e tocmai buna de pus sub brad“. Andreea si Stefan vor ramane in Bucuresti de sarbatori: „Vom petrece in familie, in noua noastra casa“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.