Saddam Hussein a fost cel mai cautat nume de catre utilizatorii functiei Yahoo Search in 2007, conform unui studiu recent realizat de catre portalul Yahoo! inc.  Pe locurile imediat urmatoare in topul cautarilor s-au plasat statele I

Saddam Hussein a fost cel mai cautat nume de catre utilizatorii functiei Yahoo Search in 2007, conform unui studiu recent realizat de catre portalul Yahoo! inc.  Pe locurile imediat urmatoare in topul cautarilor s-au plasat statele Iran si Irak, demonstrand interesul utilizatorilor portalului Yahoo pentru situatia din Orientul Mijlociu.   In cursul anului 2006 numele fostului dictator irakian s-a plasat abia pe locul noua in topul frecventei cautarilor pe acelasi portal.  In continuarea topului s-a plasat presedintele american George W. Bush, pe locul patru. Din acest clasament al celor mai frecvente cautari mai fac parte oamenii politici americani Barack Obama, pe locul sase si respectiv Hillary Clinton pe sapte, ambii fiind candidati democrati pentru fotoliul de la Casa Alba.
  Alte subiecte de interes pentru utilizatorii portalului de cautare Yahoo au fost legate de pretul la petrol si benzina ­ locul cinci in topul cautarilor­ si, respective, incendiile din octombrie, din zona San Diego (California), ce s-au plasat pe locul opt.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.