Mircea Lucescu, a fost premiat, miercuri, de catre presedintele Ucrainei, Victor Iuscenko, cu Ordinul de Merit gradul III pentru contributia adusa in fotbalul ucrainean. Lucescu este antrenorul echipei Sahtior Donetk. APRECIERI. Presedintele Ucra
Mircea Lucescu, a fost premiat, miercuri, de catre presedintele Ucrainei, Victor Iuscenko, cu Ordinul de Merit gradul III pentru contributia adusa in fotbalul ucrainean. Lucescu este antrenorul echipei Sahtior Donetk. APRECIERI. Presedintele Ucrainei i-a oferit Ordinul de Merit gradul III (n.r. cel mai inalt) lui Mircea Lucescu, pentru contributia adusa de antrenorul roman in fotbalul din Ucraina. Distinctia i-a fost inmanata lui Lucescu de catre seful regiunii administrative Donetk, Vladimir Logvinenko. Lucescu a urcat pe scena in aplauzele intregii asistente, le-a multumit celor prezenti si si-a cerut scuze pentru ca in acest sezon echipa sa a fost eliminata din cupele europene. Ceremonia de miercuri seara de la Teatrul de Drama din Donetk a avut ca principala atractie prezentarea noii sigle a clubului Sahtior, dupa ce echipa a folosit vechea emblema timp de aproape 20 de ani. Printre invitati au fost si foste glorii ale clubului din Donetk, iar mai multi interpreti ucraineni au sustinut scurte recitaluri. Noua sigla a fost creata de artistul care a conceput-o si pe precedenta, iar acesta a spus ca la cea actuala a folosit unul dintre simbolurile lucratorilor din mina, orasul Donetk fiind amplasat intr-o importanta zona miniera din Ucraina.      


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.