Kiefer Sutherland, vedeta serialului "24", a fost condamnat miercuri la 48 de zile de inchisoare si cinci ani de libertate conditionata pentru ca a recidivat conducand sub influenta alcoolului.  Sutherland, 40 de ani, a pledat vinova

Kiefer Sutherland, vedeta serialului "24", a fost condamnat miercuri la 48 de zile de inchisoare si cinci ani de libertate conditionata pentru ca a recidivat conducand sub influenta alcoolului.  Sutherland, 40 de ani, a pledat vinovat la 9 octombrie dupa ce a fost arestat la 25 septembrie in vestul Los Angeles-ului la volanului masinii sale cu un nivel de alcool in sange de trei ori superior limitei legale.  Or, actorul era condamnat la cinci ani de libertate conditionata pentru fapte similare incepand din noiembrie 2004.
  Sutherland isi va executa pedeapsa la inchisoarea privata Glendale (nordul Los Angeles-ului), unde va fi mai in siguranta decat in penitenciarul tinutului, din centrul metropolei, cu o sinistra reputatie, potrivit site-ului specializat in celebritati TMZ.com.
  Fiul lui Donald Sutherland, "Casanova" lui Fellini, Kiefer Sutherland a inceput recent sa filmeze pentru al saptea sezon al serialului "24". Rolul agentului Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur in 2002 si un premiu Emmy in 2006.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.