Actrita Elizabeth Taylor, alaturi de John Wayne si jucatorii de baseball, Jackie Robinson si Wilie Mays, au intrat in California Hall of Fame, proiect initiat de Maria Shriver, sotia guvernatorului californian Arnold Schwarzenegger.Califo


Actrita Elizabeth Taylor, alaturi de John Wayne si jucatorii de baseball, Jackie Robinson si Wilie Mays, au intrat in California Hall of Fame, proiect initiat de Maria Shriver, sotia guvernatorului californian Arnold Schwarzenegger.California Hall of Fame celebreaza personalitatile cele mai reprezentative ale Statelor Unite. Cu toate acestea, institutia, care a implinit de curand un an, o are in galeria sa de celebritati pe Rita Moreno, insa nu si pe Marilyn Monroe. "Nu este un adevarat Hall of Fame, ca in baseball, unde numai cei mai buni jucatori, gigantii istoriei, sunt selectati", a observat editorialistul George Skelton, de la Los Angeles Times. "Mi-as fi dorit numai sa il numeasca altcumva, nu Hall of Fame. Poate prima galerie «Preffered Proeminent People» a familiei", a adaugat el.    Schwarzenegger si Shriver au declarat ca nu este usor sa-i selectezi pe cei mai buni din istoria Californiei. "Este dificil, pentru ca sunt atatea talente de marca in California", a spus Schwarzenegger, la prezentarea selectiei pentru anul in curs.
Multi dintre cei onorati in cadrul ceremoniei si-au petrecut numai o parte a vietii in California.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.