Liderul PC Dan Voiculescu considera ca, "mangaind crestetul lui Tokes", Traian Basescu "a ajutat transformarea agresiunii verbale antiromanesti in politica europeana antiromaneasca", demonstrand ca votul radicalilor maghiari e mai important decat jig
Liderul PC Dan Voiculescu considera ca, "mangaind crestetul lui Tokes", Traian Basescu "a ajutat transformarea agresiunii verbale antiromanesti in politica europeana antiromaneasca", demonstrand ca votul radicalilor maghiari e mai important decat jignirile pe care acestia le aduc romanilor. POLITICA. Referindu-se la primirea lui Laszlo Tokes la Cotroceni si la sustinerea pe care Traian Basescu i-a acordat-o episcopului reformat in grupul Popularilor Europeni, presedintele PC Dan Voiculescu a declarat ca a€žsuportul fatis acordat lui Lazlo Tokes de catre presedintele Traian Basescu arata ca fidelitatea votului radicalilor minoritatii maghiare este mai importanta pentru Traian Basescu decat jignirile pe care acest grup le aduce in mod repetat romanilor", se arata intr-un comunicat al PC. In opinia lui Voiculescu, chiar daca episcopul Laszlo Tokes a primit votul ca europarlamentar, "era obligatia presedintelui Romaniei sa se desolidarizeze fata de toate declaratiile antiromanesti pe care episcopul maghiar le-a facut mai ales in aceasta campanie". a€žIn loc sa-i bata obrazul domnului Tokes pentru toate jignirile si derapajele extremiste din ultima perioada, Traian Basescu il primeste la Cotroceni cu toate onorurile si ii garanteaza sprijinul in grupul Popularilor Europeni. Mangaind crestetul lui Tokes la Cotroceni, presedintele Romaniei a ajutat transformarea agresiunii verbale antiromanesti in politica europeana antiromaneasca", afirma presedintele PC, adaugand ca "se pare insa ca Traian Basescu si-a descoperit si alte puncte comune cu Laszlo Tokes in afara sponsozarilor ilegale ale campaniei electorale din aceasta toamna". Presedintele Traian Basescu l-a primit, miercuri, la cotroceni pe europarlamentarul independent Laszlo Tokes. Ulterior, Tokes a sustinut o conferinta de presa in care a anuntat ca Basescu i-a promis sprijinul pentru admiterea in grupul PPE.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.