In 2008 se va desfasura cea de-a doua editie a "Campionatului International de Gatit in Aer Liber". Evenimentul, la care sunt asteptati competitori din tara si din strainatate, va fi organizat in trei etape. Ieri, 5 decembrie, organizatorul competiti
In 2008 se va desfasura cea de-a doua editie a "Campionatului International de Gatit in Aer Liber". Evenimentul, la care sunt asteptati competitori din tara si din strainatate, va fi organizat in trei etape. Ieri, 5 decembrie, organizatorul competitiei, Asociatia Culturala Euro Est Alternativ (ACEEA), a anuntat deja care vor fi etapele competitiei, pentru ca toti cei interesati sa se poata pregati. Prima etapa se va desfasura la Azuga, in perioada 29 februarie-2 martie, a doua etapa se va derula la Constanta, la mijlocul lunii iulie, iar a treia (finala) va avea loc la Gilau, judetul Cluj, la mijlocul lunii septembrie. Juriul va fi format din specialisti in domeniu, precum Robert Rainford (Anglia), Dumitru Burtea, Vlad Florica, Toth Csaba, Cristian Arosculesei. In competitie se poate inscrie oricine, profesionist sau amator, pana la 15 februarie. Detalii gasiti pe site-ul www.aceea.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.