Salariul minim
Sindicatele vor picheta saptamana viitoare, in ziua de miercuri, timp de o ora, prefecturile din toata tara. Potrivit conducerii confederatiilor sindicale Cartel ALFA, BNS, CNSLR-Fratia, CSRD si CNS "Meridian", actiunea de m
Salariul minim
Sindicatele vor picheta saptamana viitoare, in ziua de miercuri, timp de o ora, prefecturile din toata tara. Potrivit conducerii confederatiilor sindicale Cartel ALFA, BNS, CNSLR-Fratia, CSRD si CNS "Meridian", actiunea de miercuri este prima dintr-un program de proteste pe care sindicalistii il au in derulare, fiind nemultumiti de esuarea negocierilor cu Guvernul si cu patronatele pentru stabilirea salariului minim pe economie pentru 2008. In urma cu cateva saptamani, Guvernul a decis ca salariul minim sa fie de 500 de lei pentru anul viitor, iar hotararea este contestata de sindicate, care doresc un minimum de 540 de lei. Programul de actiune mai cuprinde o greva de avertisment in a doua jumatate a lunii ianuarie 2008 si un miting de protest in fata Guvernului atunci cand Parlamentul va relua dezbaterile pentru adoptarea bugetului pe 2008.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.