"Prima Soacra" a Frantei se vrea doar cu doua nurori
Mamei presedintelui francez i-au ajuns cele doua nurori pe care le-a avut si ar vrea sa-l tina pe fiul ei neinsurat, ca nu cumva sa fie dezamagit si a treia oara.


Point de Vue
"Prima Soacra" a Frantei se vrea doar cu doua nurori
Mamei presedintelui francez i-au ajuns cele doua nurori pe care le-a avut si ar vrea sa-l tina pe fiul ei neinsurat, ca nu cumva sa fie dezamagit si a treia oara.


Point de Vue, saptamanalul capetelor incoronate, i-a dedicat ultimul numar "Primei Soacre" a Frantei, alintata "Dadou". Intr-un interviu fara egal, lipsit total de termenii limbajului de lemn caracteristic multor oficialitati, mama presedintelui Nicolas Sarkozy, divortata la randul ei, a destainuit publicatiei franceze ca "are oroare de casatorie", nu numai in ceea ce-l priveste pe fiul ei, ci de institutia in sine. "Sper ca nimeni sa nu se mai casatoreasca", a spus-o pe sleau mama presedintelui.


PE ALESE. Fost avocat, Andrée Sarkozy a mai marturisit, cu o nota de umor, ca nu are nici un fel de temeri privind viata sentimentala a fiului ei, cu singura rezerva ca "actualul sau statut i-ar putea stanjeni alegerea"... Intrebata despre relatiile pe care le-a avut cu ultima ei nora, Cécilia, Andree a spus ca s-a inteles bine cu ea. "Eram in raporturi bune, dar fara sa fim apropiate. E o fire mai rece, dar asta nu conteaza prea mult. Cu mine a fost intotdeauna amabila." Si cu prima sotie a lui Nicolas s-a inteles, ca de altfel si cu celelalte patru nurori, pe care i le-au adus cei doi frati ai lui Nicolas. Andrée este foarte mandra de cei trei fii ai sai, carora nu le-a dat o educatie severa. Insa a tinut ca ei sa respecte trei principii: "sa nu-mi povesteasca toate tampeniile, sa munceasca si sa faca sport". Nicolas le-a respectat pe toate, iar cu el Andreée se intelege cel mai bine. Ii seamana mult si la infatisare. La cei 80 de ani ai ei, mama presedintelui francez a reusit sa se impuna ca un "special guest" al delegatiei care l-a insotit in China, saptamana trecuta, din care nu a lipsit unul dintre nepotii ei, fiul cel mic al lui Nicolas, Pierre. Andrée i-a fascinat nu numai pe membrii delegatiei franceze, in funte cu fostul premier Jean-Pierre Raffarin, ci si pe gazdele chineze.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.