Intr-o atmosfera irespirabila, usor de detectat in mai toate vestiarele Ligii 1, cand creierul se oxigeneaza cu greu, nu este de mirare ca au aparut la fotbalisti tot felul de reactii nedemne pentru oamenii rationali. Presiunea la care sunt supusi j
Intr-o atmosfera irespirabila, usor de detectat in mai toate vestiarele Ligii 1, cand creierul se oxigeneaza cu greu, nu este de mirare ca au aparut la fotbalisti tot felul de reactii nedemne pentru oamenii rationali. Presiunea la care sunt supusi jucatorii ii duce pe acestia in pragul colapsului. Tonul a fost dat, in urma cu doua luni, de “razboinicul” lui Copos, Marius Constantin, care l-a mobilizat cu un cap in gura pe colegul sau Emil Dica, in timpul unui meci. Scena s-a desfasurat rapid, conducerea giulestenilor facand tot posibilul sa tarasca incidentul in derizoriu. Scenariul, greu de inteles, s-a repetat luni seara dupa meciul Steaua - Gloria Bistrita, fiind nevoie de aceasta data de interventia colegilor si a antrenorilor pentru ca beligerantii sa nu-si invineteasca ochii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.