Razvan Ungureanu a primit avizul comisiilor reunite pentru aparare si ordine publica din Camera si Senat, dar si a celei pentru controlul activitatii SIE,  pentru a ocupa postul de director al SIE, ramas vacant inca din martie a.c. in urma demi
Razvan Ungureanu a primit avizul comisiilor reunite pentru aparare si ordine publica din Camera si Senat, dar si a celei pentru controlul activitatii SIE, pentru a ocupa postul de director al SIE, ramas vacant inca din martie a.c. in urma demisiei lui Claudiu Saftoiu. Dupa o audiere de circa o ora si jumatate, candidatura lui Ungureanu a fost validata cu unanimitate de voturi de catre membrii celor trei comisii. Presedintele Comisiei de control al activitatii SIE, Cezar Preda (PD), a anuntat ca va inainta cat mai repede Birourilor Permanente raportul favorabil pentru ca acesta sa fie transmis plenului comun al Parlamentului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.