CUPA ROMÃ…NIEI TIMISOREANA - Sedinta de autografe pentru jucatorii CFR-ului
Formatia antrenata de Stefan Stoica a depasit-o la penalty-uri pe finalista editiei trecute si s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei KO. Du
CUPA ROMÃ…NIEI TIMISOREANA - Sedinta de autografe pentru jucatorii CFR-ului
Formatia antrenata de Stefan Stoica a depasit-o la penalty-uri pe finalista editiei trecute si s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei KO. Dupa 1-1 la finalul timpului regulamentar si 2-2 la sfarsitul celor doua reprize de prelungiri, in urma golurilor inscrise de Litu (a€™90+1) si de Bunica (a€™107 - penalty), respectiv St. Stancu (a€™78, a€™117), Gloria Buzau si Poli Timisoara au ajuns la loviturile de departajare.   SURPRIZA. Cele doua echipe au mers cap la cap pana in penultima serie de penaty-uri, Gheorghita, Bunica si C. Petre marcand pentru buzoieni, iar Alexa, Ratiu si S. Radoi, pentru banateni. In seria a patra insa, in timp ce Jozici a transformat, Gigel Bucur, cel mai in forma jucator al gruparii de pe Bega in acest sezon, n-a reusit sa inscrie. Ultimul executant al Gloriei, Guda, a inscris pentru 7-5 si a consfintit eliminarea Politehnicii. "Atat putem la ora actuala", a spus antrenorul lui Poli, Dusan Uhrin jr. "Incep zile frumoase la Buzau. Dupa egalul cu Steaua, am eliminat Timisoara din Cupa", a declarat tehnicianul echipei din Crang, Stefan Stoica.   RESPECT. La finalul partidei Jiul Petrosani - CFR Cluj, incheiata cu victoria la limita a ardelenilor, cu scorul de 1-0, gol inscris de Didi (a€™6), jucatorii echipei din liga a doua au stat la coada, la vestiare, pentru a lua autografe si a face schimb de tricouri cu fotbalistii pregatiti de Ioan Andone. "CFR a demonstrat ca merita primul loc in Liga 1, chiar daca impotriva noastra a facut un joc mai slab", a declarat tehnicianul "minerilor", Gheorghe Poenaru. Am castigat greu. Ma deranjeaza ca unii jucatori nu au avut atitudine", a spus presedintele lui CFR, Iuliu Muresan.   marius.mihalcea@jurnalul.ro    "Virusii verzi" au iesit onorabil Campioana en-titre a avut nevoie de 35 de minute ca sa deschida scorul in meciul cu amatorii de la CS Sanatatea Servicii Publice Cluj, disputat ieri pe terenul liderului Ligii 1, CFR. Inaintea golului inscris de Bostina, Dinamo nu si-a trecut in cont nici o ocazie, dar, dupa pauza, Chiacu (a€™55), Fl. Bratu (a€™70) si Paun (a€™82) au facut 4-0 pentru "caini". Partida a fost precedata si urmata de focuri de artificii, iar la sfarsitul acesteia jucatorii Sanatatii au primit diplome pentru participarea spectaculoasa in aceasta editie a Cupei Romaniei Timisoreana. (Florin Gongu, Cluj)   Dacia si Pandurii s-au impus la pas Dacia Mioveni s-a calificat in "sferturi", invingand cu 3-0 pe Ceahlaul, prin golurile inscrise de Costescu (a€™1), Olteanu (a€™31) si R. Neagoe (a€™46). "Le-am cerut baietilor seriozitate, chiar daca nu stiu cat de departe vom ajunge in aceasta competitie", a spus antrenorul argesenilor, Sorin Cartu. De partea cealalta, conducerea nemteana a anuntat ca va renunta in iarna la serviciile fostului dinamovist Vojislav Vranjkovic (foto). Gratie reusitelor lui Al. Piturca (a€™7) si I. Iordache (a€™30), Pandurii a invins cu 2-0 pe terenul Universitatii Cluj si a ajuns in "sferturile" Cupei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.